Regisztráció

Bezár

Belépés
Még nem regisztráltál?

Most egyszerűen megteheted, így lehetőséged nyílik hogy csatlakozz a Világnéző.hu közösségéhez ahol megoszthatod utazási élményeidet, és elolvashatod másokét.

Regisztrálok
Elfelejtettem a jelszavamat
Bezár

Sikerült!

Valami baj van!

Hozzáadás a kedvencekhez


Válaszd ki, melyik listádba szeretnéd tenni ezt a helyet

Ha új listába szeretnéd tenni ezt a helyet, hozz létre neki egyet!


Bezár

La Marina

Spanyolország, Ibiza, Látnivalók

La Marina

Ibiza, Spanyolország, Látnivalók
  • Cím: Carre Barcelona, 7, 07800 Eivissa,

Eivissa jellegzetes negyedéből, a La Marinából indulnak a kompok Formenterára, Palma de Mallorcára, Barcelonába és Valenciába. A vízparton kávéházak és teraszok sorakoznak, amely kiváló lehetőséget kínál a járókelők megfigyelésére. A kikötőtől kissé távolabb szűk kis utcákban divatos üzletek várják vásárlóikat.

A Dalt Villa domb lábánál elhelyezkedő La Marina egykor halászok és vitorlázók negyede volt, de már régen teret engedtek a művészeti galériáknak, bároknak és butikoknak.

A negyedben a látogatók legtöbbje nem csak képeket nézeget, iszik és vásárol, hanem bámul, vagy őket bámulják. Kitűnő hely ez a bámészkodók és az exhibicionisták találkozására. A főbb események a Calla Garrijón történnek. 

A La Marina Sa Peny nevű negyede egészségtelen és mocskos. Itt többnyire olyan emberek laknak, akik valamilyen oknál fogva Ibizán kívül rekedtek. Ha az ibizai élet vadabb oldalára vagyunk kiváncsiak, itt megnézhetjük. 

Kinek ajánljuk: Bámészkodóknak.


La Marina
Ibiza, Spanyolország
Copyright: chrisjohnbeckett   Forrás: flickr

Ibizai Látnivalók


0 hozzászólás

Írj Te is hozzászólást, mondd el véleményedet a helyről!
Csatlakozz! és írd meg véleményedet!